El nostre projecte

Relacions institucionals

Una administració eficaç, transparent i de proximitat per donar resposta a les necessitats ciutadanes.

La confiança entre ciutadans i institucions genera un marc favorable per desenvolupar polítiques públiques que fan progressar la societat. S'ha de promoure la participació activa dels ciutadans i la col·laboració amb el sector privat i el sector social al servei d'una societat millor.

Al PDeCAT volem que l'ètica, l'excel·lència i l'honestedat siguin els elements clau per potenciar una millor gestió i bona governança.

Correspon a l'administració garantir un ecosistema incentivador per a un país ric, cohesionat i segur. Sense unes bones institucions no hi ha garantia de benestar per al conjunt de la ciutadania.

Notícies categoritzades

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES


Responsable: Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), C/ Calàbria , núm. 169 (08015 Barcelona), NIF. Núm. G66848755, contacte@partitdemocrata.cat

Finalitat: Gestionar la seva sol·licitud i enviament d’informació relacionada.

Legitimació: En marcar la casella d’acceptació, vostè està donant el seu legítim consentiment perquè les seves dades personals siguin tractades d’acord amb la nostra política de privadesa.

Cessió: El Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), només comunicarà les seves dades amb el seu consentiment inequívoc previ o en compliment d’obligacions legals.

Drets: Pot exercir els drets d’accés, rectificació i supressió de les seves dades personals, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.

Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la web del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) www.partitdemocrata.cat