Ramon Tremosa

Portaveu al Parlament Europeu


De més a prop

Un perfil més íntim

Vaig néixer a Barcelona l’any 1965.

Formació i activitat professional

Soc doctor en Economia. Del 1992 al 2009, vaig ser professor de Teoria Econòmica a la Universitat de Barcelona (UB). Actualment, continuo exercint en el món acadèmic com a professor universitari.

Trajectòria política, institucional i social

Del 2009 al 2014, vaig ser membre de les comissions d’Economia i de Transport del Parlament Europeu. He estat ponent de la nova supervisió financera europea, l’any 2010; de l’informe del Banc Central Europeu, entre el 2011 i el 2015; de l’informe sobre Competència, del 2012 al 2016; del Pla Juncker, l’any 2015, i del TTIP, també el 2015. 

He participat en els debats sobre el Corredor Mediterrani, la directiva “European Single Railway Area” i la reforma de la PAC. El 2014, vaig tornar a ser escollit diputat al Parlament Europeu. 

Actualment, soc coordinador del Grup Aliança dels Liberals i Demòcrates per Europa (ALDE) a la Comissió d’Economia, així com membre de les comissions d’Economia i de Comerç Internacional de les delegacions parlamentàries dels Estats Units i d’Israel.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES


Responsable: Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), C/ Calàbria , núm. 169 (08015 Barcelona), NIF. Núm. G66848755, contacte@partitdemocrata.cat

Finalitat: Gestionar la seva sol·licitud i enviament d’informació relacionada.

Legitimació: En marcar la casella d’acceptació, vostè està donant el seu legítim consentiment perquè les seves dades personals siguin tractades d’acord amb la nostra política de privadesa.

Cessió: El Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), només comunicarà les seves dades amb el seu consentiment inequívoc previ o en compliment d’obligacions legals.

Drets: Pot exercir els drets d’accés, rectificació i supressió de les seves dades personals, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.

Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la web del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) www.partitdemocrata.cat