El nostre projecte

Primer Sector

El primer sector és estratègic per a la cohesió territorial de Catalunya.

El 90% del territori de Catalunya és un gran espai natural on viu el 10% de la població. Els sectors agrari, ramader, pesquer, agroalimentari i forestal generen la majoria de l'ocupació a les zones rurals i són fonamentals per garantir l'arrelament i evitar el despoblament, a més de ser un actor anticíclic en èpoques de dificultats econòmiques.

Al PDeCAT volem que la innovació, la inversió i la formació siguin al centre de la creació de valor i qualitat per a la viabilitat de les explotacions, assegurant, així, el relleu generacional i la dignificació dels professionals del primer sector.

Notícies categoritzades

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES


Responsable: Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), C/ Calàbria , núm. 169 (08015 Barcelona), NIF. Núm. G66848755, contacte@partitdemocrata.cat

Finalitat: Gestionar la seva sol·licitud i enviament d’informació relacionada.

Legitimació: En marcar la casella d’acceptació, vostè està donant el seu legítim consentiment perquè les seves dades personals siguin tractades d’acord amb la nostra política de privadesa.

Cessió: El Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), només comunicarà les seves dades amb el seu consentiment inequívoc previ o en compliment d’obligacions legals.

Drets: Pot exercir els drets d’accés, rectificació i supressió de les seves dades personals, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.

Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la web del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) www.partitdemocrata.cat