Presidència

La Presidència del Partit Demòcrata (PDeCAT) assumeix les tasques de màxima representació política i institucional, a més de la coordinació del partit, sense concentrar cap tasca executiva.


Neus Munté i Fernàndez

Presidenta del Partit Demòcrata (PDeCAT)


De més a prop

Un perfil més íntim

Vaig néixer el 13 de novembre del 1970 a Barcelona. Estic casada i soc mare de dues filles.

Formació i activitat professional

Soc llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona (UB). També tinc un màster en Dret Públic i Organització Administrativa per la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

Trajectòria política i institucional

Afiliada a la Unió General de Treballadors (UGT), vaig treballar-hi com a advocada, vaig ser-ne secretària d'Ocupació i Educació, i també secretària de Política Institucional. Com a militant de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC), vaig ser-ne secretària general adjunta. També vaig ser militant de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC). 

He estat cap de Gabinet del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, i diputada al Parlament de Catalunya com a portaveu d'Ensenyament i presidenta de la Comissió de Drets de les Persones. El 2012, vaig passar a formar part del Govern de la Generalitat com a consellera de Benestar Social i Família. 

Durant la meva trajectòria professional en l’àmbit institucional, també he ocupat els càrrecs de vicepresidenta, consellera de la Presidència i portaveu del Govern Català. Actualment, soc la presidenta del Partit Demòcrata (PDeCAT).

C/ Provença, 339

08037 Barcelona

932 363 100

contacte@partitdemocrata.cat

www.partitdemocrata.cat

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES


Responsable: Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), C/ Provença, núm. 339 (08037 Barcelona), NIF. Núm. G66848755, contacte@partitdemocrata.cat

Finalitat: Gestionar la seva sol·licitud i enviament d’informació relacionada.

Legitimació: En marcar la casella d’acceptació, vostè està donant el seu legítim consentiment perquè les seves dades personals siguin tractades d’acord amb la nostra política de privadesa.

Cessió: El Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), només comunicarà les seves dades amb el seu consentiment inequívoc previ o en compliment d’obligacions legals.

Drets: Pot exercir els drets d’accés, rectificació i supressió de les seves dades personals, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.

Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la web del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) www.partitdemocrata.cat