El nostre projecte

Medi Ambient

Creixement econòmic i sostenibilitat han d'anar de la mà.

La cohesió territorial, el respecte per l'entorn i la sostenibilitat són obligacions inqüestionables que han d'interpel·lar la consciència de cada persona i estar al centre del debat de la nostra societat. Tenim una responsabilitat amb nosaltres mateixos, però sobretot amb les generacions futures.

Al PDeCAT volem mantenir-nos plenament compromesos amb les estratègies mundials en la lluita contra el canvi climàtic i la protecció del medi ambient; un dels majors reptes globals que hem d'afrontar localment.

Cal implementar estratègies de mitigació i prevenir noves formes de desigualtat i pobresa que es generen per alteracions ambientals. La protecció del medi ambient ha de ser part integral de les polítiques públiques i s'ha de valorar conjuntament amb l'impacte econòmic i social en la presa de decisions.

Notícies categoritzades

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES


Responsable: Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), C/ Calàbria , núm. 169 (08015 Barcelona), NIF. Núm. G66848755, contacte@partitdemocrata.cat

Finalitat: Gestionar la seva sol·licitud i enviament d’informació relacionada.

Legitimació: En marcar la casella d’acceptació, vostè està donant el seu legítim consentiment perquè les seves dades personals siguin tractades d’acord amb la nostra política de privadesa.

Cessió: El Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), només comunicarà les seves dades amb el seu consentiment inequívoc previ o en compliment d’obligacions legals.

Drets: Pot exercir els drets d’accés, rectificació i supressió de les seves dades personals, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.

Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la web del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) www.partitdemocrata.cat