Jordi Xuclà i Costa

Coordinador de Diputats i Senadors


De més a prop

Un perfil més íntim

Vaig néixer a Olot el 13 de maig del 1973. Estic casat i soc pare de dues filles.

Formació i activitat professional

Soc llicenciat en Dret. En la meva trajectòria professional, he exercit d’advocat i de professor de Dret Constitucional i de Dret Administratiu.

Trajectòria política, institucional i social

He estat secretari general i president de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC). L’any 2000, vaig ser escollit senador per Girona, i quatre anys més tard, diputat al Congrés, revalidant el mandant fins a l’actualitat. 

En l’àmbit parlamentari, m’he especialitzat en política exterior, política europea i sanitat. He presidit la Comissió de Cooperació Internacional per al Desenvolupament i, actualment, presideixo la Comissió per a les Polítiques Integrals de la Discapacitat. 

Des del 2008, també soc membre de l’Assemblea Parlamentària del Consell d’Europa, on, durant quatre anys, he estat president del Grup Aliança dels Liberals i Demòcrates per Europa (ALDE). Així mateix, també soc president de la Fundació Llibertat i Democràcia, del grup català de la Internacional Liberal, i vicepresident de la Internacional Liberal.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES


Responsable: Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), C/ Calàbria , núm. 169 (08015 Barcelona), NIF. Núm. G66848755, contacte@partitdemocrata.cat

Finalitat: Gestionar la seva sol·licitud i enviament d’informació relacionada.

Legitimació: En marcar la casella d’acceptació, vostè està donant el seu legítim consentiment perquè les seves dades personals siguin tractades d’acord amb la nostra política de privadesa.

Cessió: El Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), només comunicarà les seves dades amb el seu consentiment inequívoc previ o en compliment d’obligacions legals.

Drets: Pot exercir els drets d’accés, rectificació i supressió de les seves dades personals, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.

Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la web del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) www.partitdemocrata.cat