Imatge corporativa

En aquest espai trobareu el Manual d'Imatge Corporativa (MIC) del Partit Demòcrata (PDeCAT), on es recullen les normes gràfiques de la identitat visual corporativa del partit amb la finalitat de facilitar-vos el coneixement de les diverses modalitats d'aplicació i procurar, així, una imatge corporativa integrada i coherent del partit.

El MIC consta del disseny dels elements bàsics (logotip, colors, tipografia i les seves derivacions), elements de papereria (full de carta, sobre, targeta, targetó, carpeta, etc.), per a difusió i actes (convocatòria i comunicat de premsa, argumentari, xarxes socials, infografia, newsletter, roll up, fons d'escenari, asterisc volumètric, cartell d'actes, etc.) i imatge corporativa com a tal (acreditació, butlleta d'associat, signatura de correu electrònic, merchandising, carpa, etc.).

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES


Responsable: Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), C/ Calàbria , núm. 169 (08015 Barcelona), NIF. Núm. G66848755, contacte@partitdemocrata.cat

Finalitat: Gestionar la seva sol·licitud i enviament d’informació relacionada.

Legitimació: En marcar la casella d’acceptació, vostè està donant el seu legítim consentiment perquè les seves dades personals siguin tractades d’acord amb la nostra política de privadesa.

Cessió: El Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), només comunicarà les seves dades amb el seu consentiment inequívoc previ o en compliment d’obligacions legals.

Drets: Pot exercir els drets d’accés, rectificació i supressió de les seves dades personals, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.

Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la web del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) www.partitdemocrata.cat