El nostre projecte

Esports

L'esport, batec del país.

L'esport és talent, és esforç, és ajudar-se els uns als altres, és respecte, és treball en equip, és superació, és saber guanyar i saber perdre, és inclusió, és superació i és cohesió. Són les qualitats que com a societat hem de potenciar i que en l'esport es practiquen dia rere dia.

Al PDeCAT volem potenciar la presència de l'esport en tots els espais de la vida, ja que fa créixer una societat més sana, i com a societat, ni podem ni volem renunciar-hi.

L'esport no només contribueix a erradicar el sedentarisme, prevenir problemes de salut física i mental i a promoure els bons hàbits, sinó que també vertebra el teixit associatiu del país i del territori, participa en l'economia productiva, genera ocupació i és aparador de Catalunya al món a través d'uns grans ambaixadors i dels grans esdeveniments esportius que ens situen en el context internacional. 

Notícies categoritzades

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES


Responsable: Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), C/ Calàbria , núm. 169 (08015 Barcelona), NIF. Núm. G66848755, contacte@partitdemocrata.cat

Finalitat: Gestionar la seva sol·licitud i enviament d’informació relacionada.

Legitimació: En marcar la casella d’acceptació, vostè està donant el seu legítim consentiment perquè les seves dades personals siguin tractades d’acord amb la nostra política de privadesa.

Cessió: El Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), només comunicarà les seves dades amb el seu consentiment inequívoc previ o en compliment d’obligacions legals.

Drets: Pot exercir els drets d’accés, rectificació i supressió de les seves dades personals, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.

Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la web del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) www.partitdemocrata.cat