El nostre projecte

Educació, Universitat i Coneixement

Per l'èxit educatiu de tots els alumnes.

El nostre model educatiu desenvolupa competències per dotar a les persones d'eines que els permeti afrontar els reptes amb què es trobaran al llarg de la vida, i ho fa implicant tot l'ecosistema educatiu (família, escola, entitats de lleure, administracions, etc.).

Al PDeCAT volem un sistema educatiu que sigui garantia de cohesió i ascensor social, intensificant l'equitat i l'excel·lència i que sigui la base del progrés personal i social. La nostra ha de ser una educació inclusiva i personalitzada, centrada a afavorir el progrés de cada alumne des de la pròpia singularitat, sigui intel·lectual, emocional o socioeconòmica.

Notícies categoritzades

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES


Responsable: Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), C/ Calàbria , núm. 169 (08015 Barcelona), NIF. Núm. G66848755, contacte@partitdemocrata.cat

Finalitat: Gestionar la seva sol·licitud i enviament d’informació relacionada.

Legitimació: En marcar la casella d’acceptació, vostè està donant el seu legítim consentiment perquè les seves dades personals siguin tractades d’acord amb la nostra política de privadesa.

Cessió: El Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), només comunicarà les seves dades amb el seu consentiment inequívoc previ o en compliment d’obligacions legals.

Drets: Pot exercir els drets d’accés, rectificació i supressió de les seves dades personals, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.

Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la web del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) www.partitdemocrata.cat