El nostre projecte

Economia

Una economia productiva per a una ocupació de qualitat i un estat del benestar sòlid.

Fer realitat les il·lusions i les esperances de tota persona és fer realitat un projecte de vida, i un element clau per fer-ho possible és tenir una feina digna. Generar ocupació és progrés personal i riquesa per al país.

Al PDeCAT volem per a Catalunya una ocupació estable i de qualitat en una economia innovadora i de futur.

Som un país emprenedor i de tradició industrial, que ha estat capaç d'adaptar-se als canvis a través de la innovació, el talent i l'obertura al món, registrant, any rere any, nivells d'exportació cada vegada més elevats. 

El repte és seguir avançant cap a una economia productiva, orientada al coneixement i que sigui font d'una ocupació de valor afegit i base per a un estat del benestar sòlid.

Notícies categoritzades

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES


Responsable: Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), C/ Calàbria , núm. 169 (08015 Barcelona), NIF. Núm. G66848755, contacte@partitdemocrata.cat

Finalitat: Gestionar la seva sol·licitud i enviament d’informació relacionada.

Legitimació: En marcar la casella d’acceptació, vostè està donant el seu legítim consentiment perquè les seves dades personals siguin tractades d’acord amb la nostra política de privadesa.

Cessió: El Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), només comunicarà les seves dades amb el seu consentiment inequívoc previ o en compliment d’obligacions legals.

Drets: Pot exercir els drets d’accés, rectificació i supressió de les seves dades personals, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.

Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la web del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) www.partitdemocrata.cat