El nostre projecte

Cultura

La cultura, motor de llibertat.

La millor societat és aquella integrada per una ciutadania educada, cívica, crítica, informada, creativa i solidària; és a dir, integrada per ciutadans lliures.

Al PDeCAT volem una cultura que eduqui, que reforci la nostra identitat, que preservi el patrimoni, que alimenti la tradició i que fomenti la creativitat.

L'accés a la cultura és imprescindible per assolir la necessària cohesió social. És un instrument d'arrelament i l'eina per entendre la diversitat; un veritable pilar de l'estat del benestar. La cultura ens arrela i, gràcies a aquestes arrels, ens universalitza i ens projecta al món.

Notícies categoritzades

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES


Responsable: Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), C/ Calàbria , núm. 169 (08015 Barcelona), NIF. Núm. G66848755, contacte@partitdemocrata.cat

Finalitat: Gestionar la seva sol·licitud i enviament d’informació relacionada.

Legitimació: En marcar la casella d’acceptació, vostè està donant el seu legítim consentiment perquè les seves dades personals siguin tractades d’acord amb la nostra política de privadesa.

Cessió: El Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), només comunicarà les seves dades amb el seu consentiment inequívoc previ o en compliment d’obligacions legals.

Drets: Pot exercir els drets d’accés, rectificació i supressió de les seves dades personals, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.

Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la web del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) www.partitdemocrata.cat