Conferències polítiques i ideològiques

Conferència ideològica


El 13 de maig de 2017, al Teatre Victòria de Barcelona, el PDeCAT va celebrar la seva primera conferència ideològica sota el títol “Crear, garantir i compartir el millor país”.

A partir del concepte cicle de vida es van anar desgranant les bases ideològiques del partit, així com les diferents solucions que es proposen per afrontar els principals reptes socials, polítics i globals que afectaran la societat catalana en les pròximes dècades.

Garantir igualtat i ciutadans lliures, crear ocupació i riquesa i compartir un país de futur i per a les persones, van ser els principals eixos a través dels quals es van exposar les propostes del PDeCAT per a fer el millor país. 

En aquest espai podeu recuperar el vídeo complet de la conferència i descarregar el programa resum amb les propostes que s’hi van expressar.

StartCat


StartCat

Salut

StartCat

Canvi climàtic

StartCat

Catalunya emprenedora

StartCat

Cultura i llengua

StartCat

Economia productiva

StartCat

Educació

StartCat

Governança

StartCat

Igualtat

StartCat

Polítiques innovadores

StartCat

Seguretat

StartCat

Terra

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES


Responsable: Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), C/ Calàbria , núm. 169 (08015 Barcelona), NIF. Núm. G66848755, contacte@partitdemocrata.cat

Finalitat: Gestionar la seva sol·licitud i enviament d’informació relacionada.

Legitimació: En marcar la casella d’acceptació, vostè està donant el seu legítim consentiment perquè les seves dades personals siguin tractades d’acord amb la nostra política de privadesa.

Cessió: El Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), només comunicarà les seves dades amb el seu consentiment inequívoc previ o en compliment d’obligacions legals.

Drets: Pot exercir els drets d’accés, rectificació i supressió de les seves dades personals, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.

Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la web del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) www.partitdemocrata.cat