Carles Campuzano i Canadès

Portaveu al Congrés dels Diputats


De més a prop

Un perfil més íntim

Vaig néixer el 12 de juliol del 1964 a Barcelona.

Formació i activitat professional

Soc llicenciat en dret.

Trajectòria política, institucional i social

Del 1986 al 1992, vaig treballar al Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya. L’any 1987, vaig ocupar el càrrec de regidor de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, càrrec que vaig exercir fins al 1991. Posteriorment, del 1989 al 1994, vaig ser secretari general de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC), organització de la qual també en vaig ser el president entre els anys 1994 i 1996.

He estat diputat en les legislatures VI, VII, VIII, IX, X, XI i XII. He estat diputat al Parlament de Catalunya, del 1992 al 1995, i diputat al Congrés dels Diputats des de l’any 1996. Durant la present legislatura, soc portaveu del Partit Demòcrata (PDeCAT) al Congrés dels Diputats,  a més d’haver estat president de la Comissió per a les Polítiques Integrals de la Discapacitat; portaveu de la Comissió de Seguiment i Avaluació dels Acords del Pacte de Toledo, i portaveu del PDeCAT a la Comissió del Treball i Seguretat Social, entre d’altres.

Presideixo la Fundació ACSAR, organització que centra els seus treballs en matèria d’immigració, asil i refugi. D’altra banda, també he impulsat diverses iniciatives en el camp cultural i col·laboro activament amb projectes de caràcter social.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES


Responsable: Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), C/ Calàbria , núm. 169 (08015 Barcelona), NIF. Núm. G66848755, contacte@partitdemocrata.cat

Finalitat: Gestionar la seva sol·licitud i enviament d’informació relacionada.

Legitimació: En marcar la casella d’acceptació, vostè està donant el seu legítim consentiment perquè les seves dades personals siguin tractades d’acord amb la nostra política de privadesa.

Cessió: El Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), només comunicarà les seves dades amb el seu consentiment inequívoc previ o en compliment d’obligacions legals.

Drets: Pot exercir els drets d’accés, rectificació i supressió de les seves dades personals, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.

Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la web del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) www.partitdemocrata.cat