Àmbits Temàtics

Els Àmbits Temàtics s'organitzen dins de l'estructura del partit en 16 grans àmbits:


Econòmic i del Treball


Àmbit Social, diversitat i ciutadania


Relacions internacionals


Territori i medi ambient


Feminisme i Igualtat


Dret i Justícia


Institucions Públiques i Bon Govern


Salut


Educació


Polítiques Digitals


Universitats, recerca i transferència de coneixement


Cultura i Llengua


Esports


Primer Sector


Seguretat


Gent Gran


Responsable d'àmbit

Membres Directiva

Què són?

Els Àmbits Temàtics són els espais des dels quals s'organitza la implicació dels associats del Partit Demòcrata (PDeCAT) en els diversos sectors socials, econòmics i comunitaris de la societat. Es treballen per projectes, amb la voluntat de ser un model obert, fàcil, flexible i impulsat pels mateixos associats dels Àmbits Temàtics.

FUNCIONS PRINCIPALS

Coordinar la interrelació amb la societat i alhora la participació temàtica de les persones associades que hi tenen interès.

Generar coneixement, connexió amb la societat i incidir en les línies bàsiques de les polítiques de partit i de govern.

Es treballa per projectes, que poden ser temes específics, més o menys temporals, horitzontals i oberts a les persones associades, d'àmbit territorial o nacional.

Treballar de forma especialment coordinada amb el think tank (institut de recerca) i amb la cerca i gestió del talent.

QUI EN FORMA PART?

Els Àmbits Temàtics poden comptar, si així ho requereixen, amb l'assessorament de persones externes especialitzades en temàtiques específiques.

CONTACTE

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES


Responsable: Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), C/ Calàbria , núm. 169 (08015 Barcelona), NIF. Núm. G66848755, contacte@partitdemocrata.cat

Finalitat: Gestionar la seva sol·licitud i enviament d’informació relacionada.

Legitimació: En marcar la casella d’acceptació, vostè està donant el seu legítim consentiment perquè les seves dades personals siguin tractades d’acord amb la nostra política de privadesa.

Cessió: El Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), només comunicarà les seves dades amb el seu consentiment inequívoc previ o en compliment d’obligacions legals.

Drets: Pot exercir els drets d’accés, rectificació i supressió de les seves dades personals, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.

Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la web del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) www.partitdemocrata.cat