AGENDA

Pròxims esdeveniments

Set.
22

El portaveu al Senat, Josep Lluís Cleries, assistirà al sopar de germanor del Partit Demòcrata dins la Festa Major de Vallirana amb Joan Comas. 

Llegir més
Set.
20

El president del Partit Demòcrata, David Bonvehí, assistirà a la concentració "Hi vam ser i hi tornarem a ser. No ens aturarem" davant la conselleria d'Economia. També hi assistirà la vicepresidenta, Míriam Nogueras; el portaveu al Congrés, Carles Campuzano; el portaveu al Senat, Josep Lluís Cleries; i altres diputats i membres de l'executiva. 

Llegir més
Set.
18

El president del Partit Demòcrata, David Bonvehí, assisteix a la presentació del llibre "34 dies de tardor i 1 de primavera" de l'exconsellera Meritxell Borràs, a càrrec del periodista Antoni Bassas. 

Llegir més
Set.
17

El portaveu del Partit Demòcrata al Congrés, Carles Campuzano, participarà dilluns 17 de setembre, a les 12h, a la taula rodona "Necessitat de possibles reformes laborals", a la III Jornada Laboralista de Treball i Seguretat Social que organitza el Col·legi de Graduats Socials de Barcelona. 

Tindrà lloc a l'auditori AXA – Av. Diagonal, 547 – Barcelona

Llegir més
Set.
17

El president del Partit Demòcrata, David Bonvehí, serà entrevistat el proper dilluns 17 de setembre, a les 9.30h, a Ràdio 4 (RNE). 

Llegir més

Calendari

C/ Provença, 339

08037 Barcelona

932 363 100

contacte@partitdemocrata.cat

www.partitdemocrata.cat

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES


Responsable: Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), C/ Provença, núm. 339 (08037 Barcelona), NIF. Núm. G66848755, contacte@partitdemocrata.cat

Finalitat: Gestionar la seva sol·licitud i enviament d’informació relacionada.

Legitimació: En marcar la casella d’acceptació, vostè està donant el seu legítim consentiment perquè les seves dades personals siguin tractades d’acord amb la nostra política de privadesa.

Cessió: El Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), només comunicarà les seves dades amb el seu consentiment inequívoc previ o en compliment d’obligacions legals.

Drets: Pot exercir els drets d’accés, rectificació i supressió de les seves dades personals, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.

Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la web del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) www.partitdemocrata.cat