AGENDA

Pròxims esdeveniments

Nov.
14

El president del Partit Demòcrata, David Bonvehí, assisteix al ple de renúncia de l'alcaldessa Marta Felip i a les 20h, a la presa de possessió del nou alcalde de Figueres Jordi Masquef a l'Ajuntament. 

Llegir més
Nov.
15

El diputat del Partit Demòcrata al Congrés Sergi Miquel participa al debat de "La Noche en 24h" de TVE. 

Llegir més
Nov.
16

Votacions dels Àmbits del Partit Demòcrata presencials a la seu del carrer Provença, 339 (Sala Trias Fargas) i alhora telemàtica de 10h a 19h. 

Llegir més
Nov.
18

II Festa de l'Associat de la Vegueria de Comarques de Barcelona #diadagroga Familiars dels Presos polítics i exiliats. Hi assistiran el president del Partit Demòcrata, David Bonvehí, i la vicepresidenta Míriam Nogueras

Llegir més
Des.
1

El PDeCAT de Barcelona participa a la presentació del llibre "34 dies de tardor i 1 de primavera" de Meritxell Borràs

Llegir més

Calendari

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES


Responsable: Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), C/ Provença, núm. 339 (08037 Barcelona), NIF. Núm. G66848755, contacte@partitdemocrata.cat

Finalitat: Gestionar la seva sol·licitud i enviament d’informació relacionada.

Legitimació: En marcar la casella d’acceptació, vostè està donant el seu legítim consentiment perquè les seves dades personals siguin tractades d’acord amb la nostra política de privadesa.

Cessió: El Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), només comunicarà les seves dades amb el seu consentiment inequívoc previ o en compliment d’obligacions legals.

Drets: Pot exercir els drets d’accés, rectificació i supressió de les seves dades personals, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.

Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la web del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) www.partitdemocrata.cat