AGENDA

Pròxims esdeveniments

Març
20

El Partit Demòcrata celebra un Consell Nacional extraordinari. 

Llegir més
Març
21

Acte de presentació de Junts per Catalunya - Barcelona amb Elsa Artadi, Neus Munté, Ferran Mascarell i Quim Torra. 

Llegir més
Març
21

La diputada al Parlament, Montse Macià, participa a la tertúlia de La Brúixola d'Onda Cero

Llegir més
Març
21

El secretari d'organització, Ferran Bel, participa al debat de La Noche en 24 horas de TVE.

Llegir més
Març
22

Acte de campanya de Junts per Catalunya a Lleida amb el cap de llista, Jordi Turull. L'acompanyaran la número dos, Concepció Cañadell, la número tres per Barcelona i vicepresidenta del PDeCAT, Míriam Nogueras, el candidat a l'alcaldia de Lleida, Toni Postius, els presidents Quim Torra i Carles Puigdemont i Mayte Rivero, Eduard Pujol i Blanca Bragulat.  

Llegir més

Calendari

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES


Responsable: Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), C/ Calàbria , núm. 169 (08015 Barcelona), NIF. Núm. G66848755, contacte@partitdemocrata.cat

Finalitat: Gestionar la seva sol·licitud i enviament d’informació relacionada.

Legitimació: En marcar la casella d’acceptació, vostè està donant el seu legítim consentiment perquè les seves dades personals siguin tractades d’acord amb la nostra política de privadesa.

Cessió: El Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), només comunicarà les seves dades amb el seu consentiment inequívoc previ o en compliment d’obligacions legals.

Drets: Pot exercir els drets d’accés, rectificació i supressió de les seves dades personals, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.

Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la web del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) www.partitdemocrata.cat