El nostre projecte

Societat

Un país per a les persones.

L'augment de les desigualtats socials és el gran repte de la política moderna. Estem obligats a donar-hi resposta per justícia social i per les implicacions que té per al progrés del país. L'Estat ha de tenir un paper preventiu i actuar sobre les causes estructurals que generen les desigualtats en la societat. Així és com s'aconsegueix més equitat des de l'origen, invertint socialment de forma anticipada.

Al PDeCAT volem un camp de joc que estigui realment anivellat i sigui meritocràtic, lliure i inclusiu, que trenqui la transmissió intergeneracional de la desigualtat i la pobresa i que permeti el desenvolupament potencial de cada persona.

Tenim el repte de garantir la continuïtat i l'enfortiment d'un estat del benestar que tingui com a pilars un sistema sanitari públic i universal i un model d'atenció social que doni cobertura des de la infància fins a la jubilació.

Notícies categoritzades

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES


Responsable: Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), C/ Calàbria , núm. 169 (08015 Barcelona), NIF. Núm. G66848755, contacte@partitdemocrata.cat

Finalitat: Gestionar la seva sol·licitud i enviament d’informació relacionada.

Legitimació: En marcar la casella d’acceptació, vostè està donant el seu legítim consentiment perquè les seves dades personals siguin tractades d’acord amb la nostra política de privadesa.

Cessió: El Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), només comunicarà les seves dades amb el seu consentiment inequívoc previ o en compliment d’obligacions legals.

Drets: Pot exercir els drets d’accés, rectificació i supressió de les seves dades personals, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.

Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la web del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) www.partitdemocrata.cat