El nostre projecte

Seguretat

Sense seguretat no hi ha llibertat. Sense llibertat no hi ha democràcia.

La seguretat garanteix el progrés econòmic i social. És inherent a l'estat del benestar. Ha de ser efectiva, però no invasiva. Ha de ser eficaç, però no desproporcionada. La seguretat està íntimament lligada a la vida quotidiana de les persones.

Al PDeCAT volem que les polítiques vagin de la mà de la transparència, sent garantia de proximitat, arrelament i coneixement del territori a l'hora de donar servei i resposta a les necessitats de seguretat ciutadana.

Davant els reptes globals i locals, necessitem uns cossos de seguretat i d'emergències sempre a punt. És essencial que hi hagi flexibilitat i coordinació a escala operativa i organitzativa davant d'un món que canvia i és complex en els seus riscos.  

Notícies categoritzades

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES


Responsable: Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), C/ Calàbria , núm. 169 (08015 Barcelona), NIF. Núm. G66848755, contacte@partitdemocrata.cat

Finalitat: Gestionar la seva sol·licitud i enviament d’informació relacionada.

Legitimació: En marcar la casella d’acceptació, vostè està donant el seu legítim consentiment perquè les seves dades personals siguin tractades d’acord amb la nostra política de privadesa.

Cessió: El Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), només comunicarà les seves dades amb el seu consentiment inequívoc previ o en compliment d’obligacions legals.

Drets: Pot exercir els drets d’accés, rectificació i supressió de les seves dades personals, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.

Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la web del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) www.partitdemocrata.cat