El nostre projecte

Relacions internacionals

Els reptes del món són també els reptes de Catalunya.

Som europeistes i volem una unió més forta i integrada que respecti els equilibris entre els diferents països que integren Europa i que segueixi contribuint al respecte per la democràcia, la diversitat i el progrés social i econòmic al món.

Al PDeCAT volem que Catalunya sigui el motor dels canvis que necessita el projecte europeu i que sigui present a les grans organitzacions internacionals per contribuir a fer front als grans reptes globals.

Què pensem sobre el BREXIT?

Notícies categoritzades

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES


Responsable: Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), C/ Calàbria , núm. 169 (08015 Barcelona), NIF. Núm. G66848755, contacte@partitdemocrata.cat

Finalitat: Gestionar la seva sol·licitud i enviament d’informació relacionada.

Legitimació: En marcar la casella d’acceptació, vostè està donant el seu legítim consentiment perquè les seves dades personals siguin tractades d’acord amb la nostra política de privadesa.

Cessió: El Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), només comunicarà les seves dades amb el seu consentiment inequívoc previ o en compliment d’obligacions legals.

Drets: Pot exercir els drets d’accés, rectificació i supressió de les seves dades personals, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.

Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la web del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) www.partitdemocrata.cat