Una delegació del Partit Demòcrata participa a la manifestació ‘No hay justícia’, a les portes del Tribunal Suprem 


El president del Partit Demòcrata ha anunciat que el dissabte 15 de desembre “serem davant del Suprem per denunciar que la injustícia està ben quallada”


La vicepresidenta delPartit Demòcrata reitera que el ‘no’ als pressupostos es manté i que el PSOE“ha homologat l’ultradreta” 


La vicepresidenta del Partit Demòcrata i el portaveu al Senat han respost  els dubtes dels ciutadans a l’‘Speak Corner’ de Viladecans, des d’on han mostrat  el seu suport a la vaga de fam de Turull i Sànchez


El Partit Demòcrata se solidaritza amb a la decisió de Jordi Sànchez i Jordi Turull d'iniciar una vaga de fam que ha anunciat avui Jordi Pina, advocat de Jordi Sànchez, Jordi Turull i Josep Rull:


INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES


Responsable: Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), C/ Provença, núm. 339 (08037 Barcelona), NIF. Núm. G66848755, contacte@partitdemocrata.cat

Finalitat: Gestionar la seva sol·licitud i enviament d’informació relacionada.

Legitimació: En marcar la casella d’acceptació, vostè està donant el seu legítim consentiment perquè les seves dades personals siguin tractades d’acord amb la nostra política de privadesa.

Cessió: El Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), només comunicarà les seves dades amb el seu consentiment inequívoc previ o en compliment d’obligacions legals.

Drets: Pot exercir els drets d’accés, rectificació i supressió de les seves dades personals, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.

Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la web del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) www.partitdemocrata.cat