El president del partit, David  Bonvehí, destaca que és una candidatura que reflecteix “l’esperit de l’1  d’octubre i el 21 de desembre”


Els associats votaran dos candidats  per comarca i districte de Barcelona


Davant la gravetat de les opinions polítiques d’alguns jutges espanyols que recullen alguns mitjans de comunicació, un grup d’eurodiputats ha demanat a la Comissió Europea (CE) que prengui mesures per garantir la independència judicial a l’Estat espanyol.

A més dels catalans Ramon Tremosa (ALDE), Josep-Maria Terricabras i Jordi Solé (Greens/EFA), s’han sumat a la pregunta  Martina Anderson (GUE/NGL), Izaskun Bilbao (ALDE), Lynn Boylan (GUE/NGL), Matt Carthy (GUE/NGL), Mark Desmesmaeker (ALDE), Eleonora Forenza (GUE/NGL), Antonio Marinho Pinto (ALDE), Ana Miranda (Grees/EFA), Liadh Ni Riada (GUE/NGL), Lidia Serna (GUE/NGL), Bart Staes (Greens/ALE), i ...


La coordinadora general  ha remarcat que “seria estrany que Puigdemont no fos investit president perquè ha demostrat un lideratge i una fortalesa molt grans”


INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES


Responsable: Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), C/ Calàbria , núm. 169 (08015 Barcelona), NIF. Núm. G66848755, contacte@partitdemocrata.cat

Finalitat: Gestionar la seva sol·licitud i enviament d’informació relacionada.

Legitimació: En marcar la casella d’acceptació, vostè està donant el seu legítim consentiment perquè les seves dades personals siguin tractades d’acord amb la nostra política de privadesa.

Cessió: El Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), només comunicarà les seves dades amb el seu consentiment inequívoc previ o en compliment d’obligacions legals.

Drets: Pot exercir els drets d’accés, rectificació i supressió de les seves dades personals, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.

Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la web del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) www.partitdemocrata.cat