El president Torra reivindica JxCat com els del “sí al diàleg, sí a l’esperit de l’1 d’Octubre i sí a la República”


La número dos de Junts per Catalunya el 28-A ha denunciat que les tres dones mortes per violència masclista aquest any “són xifres execrables” i “cal poder treballar amb mesures concretes”


Feia 553 dies que Puigdemont i Sànchez no conversaven en persona, des que un ocupava el càrrec de president al Palau de la Generalitat i l’altre presidia l’Assemblea Nacional Catalana

 Jordi Sànchez: “Si el 28-A votem lliures i en record de la dignitat de l’1 d’octubre, la llibertat del país i de la gent a la presó i a l’exili estarà més a prop”

President Puigdemont: “Vull veure pujant a la tribuna del Congrés dels Diputats tots els companys presos i exiliats que són candidats, adreçant-se a la resta de diputats com a homes lliures”


Ferran Bel: “El 28-A no votarem si Pedro Sánchez seguirà sent president del Govern espanyol, sinó si el mandat de l’1 d’octubre i el 21 de desembre té continuïtat”

Meritxell Lluís: “Anem a Madrid a defensar als drets civils de tothom i el mandat i l’esperit de l’1 d’octubre”


El candidat al Congrés assegura que qui vulgui ajudar “els que som a la presó i a l’exili, la manera de fer-ho és votant Junts per Catalunya”


INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES


Responsable: Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), C/ Calàbria , núm. 169 (08015 Barcelona), NIF. Núm. G66848755, contacte@partitdemocrata.cat

Finalitat: Gestionar la seva sol·licitud i enviament d’informació relacionada.

Legitimació: En marcar la casella d’acceptació, vostè està donant el seu legítim consentiment perquè les seves dades personals siguin tractades d’acord amb la nostra política de privadesa.

Cessió: El Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), només comunicarà les seves dades amb el seu consentiment inequívoc previ o en compliment d’obligacions legals.

Drets: Pot exercir els drets d’accés, rectificació i supressió de les seves dades personals, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.

Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la web del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) www.partitdemocrata.cat