Pascal reclama la reprovació de Borrell al Senat “per ètica i responsabilitat”

per Mireia Prat,

Pascal reclama la reprovació de Borrell al Senat “per ètica i responsabilitat”


La portaveu d’Exteriors del Partit Demòcrata al Senat, Marta  Pascal, ha reclamat aquest dimarts a la Cambra Alta la reprovació del Minsitre d’Exteriors, Josep Borrell, pel cas Abengoa. “Aquest no és un tema d’ideologies, va de responsabilitat i d’ètica”, ha senyalat la senadora, qui ha lamentat que “en cap cas el Ministre ha donat respostes clares ni convincents. Han passat els dies i ningú ha fet res, però nosaltres li exigim  responsabilitats”.

El fet d’estar sancionat per la CNMV fa que  Borrell no pugui estar en un Consell d’Administració d’una empresa. Pot llavors  seguir al Consell de Minsitres? No es pot acceptar”, ha advertit Pascal, abans d’afegir que “malgrat la llista  d’arguments per reclamar la dimissió del Ministre és llarga, el cas Abengoa és  el que ens urgeix a demanar la seva reprovació”.


Madrid, 6 de novembre de 2018

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES


Responsable: Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), C/ Calàbria , núm. 169 (08015 Barcelona), NIF. Núm. G66848755, contacte@partitdemocrata.cat

Finalitat: Gestionar la seva sol·licitud i enviament d’informació relacionada.

Legitimació: En marcar la casella d’acceptació, vostè està donant el seu legítim consentiment perquè les seves dades personals siguin tractades d’acord amb la nostra política de privadesa.

Cessió: El Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), només comunicarà les seves dades amb el seu consentiment inequívoc previ o en compliment d’obligacions legals.

Drets: Pot exercir els drets d’accés, rectificació i supressió de les seves dades personals, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.

Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la web del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) www.partitdemocrata.cat