Nogueras: “Donem ple suport a la vaga de fam per denunciar el bloqueig que pateixen els presos polítics a l’hora d'accedir a la justícia europea”

per Mireia Prat,

Nogueras: “Donem ple suport a la vaga de fam per denunciar el bloqueig que pateixen els presos polítics a l’hora d'accedir a la justícia europea”


La vicepresidenta del Partit Demòcrata, Míriam Nogueras, ha assegurat que “donem ple suport als companys que estan en  el seu tercer dia de vaga de fam per denunciar el bloqueig que pateixen els  presos polítics” a l’hora d’accedir a la justícia europea. Ho ha dit a la roda de premsa posterior a la reunió de la direcció executiva, on ha afirmat que Jordi Turull i Jordi Sánchez “estan  forts, determinats i convençuts de la decisió personal que han pres”. Nogueras ha denunciat la situació “d’indefensió” i ha interpel·lat els actors internacionals perquè es facin ressò d’aquesta acció i “actuïn”. En aquest sentit, la vicepresidenta del Partit Demòcrata ha subratllat que “l’única justícia que ens ha demostrat que pot ser justa és la  internacional”, i ha reblat: “denunciem  la inseguretat jurídica que estan patint els nostres companys i tots plegats,  perquè avui són ells però demà podem ser nosaltres”.  També ha remarcat que el web www.vagadefam.cat ja té, a hores d’ara, gairebé 190.000 inscrits.

Pel que fa a  les eleccions andaluses, Nogueras ha assegurat que el resultat no “ens fa canviar de posició”. “Mantenim la  nostra posició i el ‘no’ als pressupostos”, ha dit Nogueras, que ha afirmat que és el propi PSOE qui “ha homologat  l’ultradreta”. “Som aquí per assolir  la República i per aconseguir que es facin efectius els resultats del 21D”, ha apuntat la vicepresidenta del PDeCAT, que ha denunciat “el bloqueig del TC i de les forces polítiques espanyoles a l’hora de  dur a terme el compliment del mandat del 21D”. Encara en referència al PSOE i al resultat de les eleccions andaluses, Nogueras ha assegurat que “aquí hi ha uns responsables que nosaltres  considerem que són uns irresponsables”; i ha afegit: “a qui li toca reflexionar  és al PSOE”. “L’agenda judicial i  política l’està marcant VOX des de fa un anys i mig i nosaltres ho patim”, ha denunciat.

Preguntada per la candidatura de Ferran Mascarell a les municipals de Barcelona, Nogueras ha assegurat que “nosaltres seguim apel·lant a la unitat”.

Barcelona, 3 de desembre de 2018

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES


Responsable: Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), C/ Calàbria , núm. 169 (08015 Barcelona), NIF. Núm. G66848755, contacte@partitdemocrata.cat

Finalitat: Gestionar la seva sol·licitud i enviament d’informació relacionada.

Legitimació: En marcar la casella d’acceptació, vostè està donant el seu legítim consentiment perquè les seves dades personals siguin tractades d’acord amb la nostra política de privadesa.

Cessió: El Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), només comunicarà les seves dades amb el seu consentiment inequívoc previ o en compliment d’obligacions legals.

Drets: Pot exercir els drets d’accés, rectificació i supressió de les seves dades personals, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.

Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la web del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) www.partitdemocrata.cat