El Partit Demòcrata expressa el seu condol per la mort de Xabier Arzalluz

per Narcís Junquera Cros,

El Partit Demòcrata expressa el seu condol per la mort de Xabier Arzalluz


El Partit Demòcrata lamenta la mort de Xabier Arzalluz, advocat i històric dirigent del Partit Nacionalista Basc, i trasllada el seu condol a familiars, amics i a tota la família del PNB. Arzalluz ha mort aquesta tarda als 86 anys. President del PNB entre 1980 i 2004, i diputat per la formació nacionalista basca durant la primera legislatura, Arzalluz destacà pel seu compromís per la democratització de l’Estat Espanyol, i la defensa de la Nació Basca.

El president del Partit Demòcrata, David Bonvehí, s’ha mostrat entristit per la mort de Xabier Arzalluz i ha lamentat la pèrdua “d’un  gran polític jetzale i un veritable patriota”. Bonvehí també ha destacat la capacitat negociadora d’Arzalluz i ha agraït el compromís i l’ajuda que Catalunya va rebre al llarg de la seva trajectòria política.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES


Responsable: Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), C/ Calàbria , núm. 169 (08015 Barcelona), NIF. Núm. G66848755, contacte@partitdemocrata.cat

Finalitat: Gestionar la seva sol·licitud i enviament d’informació relacionada.

Legitimació: En marcar la casella d’acceptació, vostè està donant el seu legítim consentiment perquè les seves dades personals siguin tractades d’acord amb la nostra política de privadesa.

Cessió: El Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), només comunicarà les seves dades amb el seu consentiment inequívoc previ o en compliment d’obligacions legals.

Drets: Pot exercir els drets d’accés, rectificació i supressió de les seves dades personals, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.

Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la web del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) www.partitdemocrata.cat