El Partit Demòcrata dona suport a la vaga de fam de Jordi Turull i Jordi Sànchez i a les protestes dels presos polítics

per Narcís Junquera Cros,

El Partit Demòcrata dona suport a la vaga de fam de Jordi Turull i Jordi Sànchez i a les protestes dels presos polítics


1. La duresa que comporta aquesta acció demostra la fermesa de les conviccions tant d'en Jordi Turull i d'en Jordi Sànchez com de la resta de presos i exiliats, i confirma el seu compromís amb la lluita pacífica.

2. Aquesta acció excepcional i extraordinària torna a situar amb més força el focus sobre l'arbitrarietat de la justícia espanyola, que està instruint una causa política amb arguments falsos, atemptant contra drets fonamentals, com la presumpció d'innocència o el dret a un procés judicial amb garanties.

3. El Partit Demòcrata reitera la seva solidaritat amb aquesta vaga de fam que denuncia les traves que el Tribunal Constitucional està posant per endarrerir l'accés al TEDH. 

4. Com han expressat en Jordi Turull i en Jordi Sànchez a través del seu advocat, aquesta acció pacífica no es fa contra ningú, sinó a favor de remoure consciències i voluntats: no es busca cap tracte de favor, ni tan sols una resolució positiva dels recursos; sinó demanar que es respectin els seus drets.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES


Responsable: Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), C/ Provença, núm. 339 (08037 Barcelona), NIF. Núm. G66848755, contacte@partitdemocrata.cat

Finalitat: Gestionar la seva sol·licitud i enviament d’informació relacionada.

Legitimació: En marcar la casella d’acceptació, vostè està donant el seu legítim consentiment perquè les seves dades personals siguin tractades d’acord amb la nostra política de privadesa.

Cessió: El Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), només comunicarà les seves dades amb el seu consentiment inequívoc previ o en compliment d’obligacions legals.

Drets: Pot exercir els drets d’accés, rectificació i supressió de les seves dades personals, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.

Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la web del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) www.partitdemocrata.cat