El Partit Demòcrata activa les primàries per escollir els candidats a les eleccions espanyoles del 28-A

per Narcís Junquera Cros,

El Partit Demòcrata activa les primàries per escollir els candidats a les eleccions espanyoles del 28-A


El Partit Demòcrata ha activat el procediment de primàries per configurar les llistes a les eleccions espanyoles del proper 28 d’abril. Es farà a través d’assemblees extraordinàries convocades per aquest dissabte per cada una de les comarques i els districtes de la ciutat de Barcelona, de forma oberta a tots els associats del partit. Cada elector podrà votar dos candidats d’entre els que hagin presentat la seva candidatura, i per cada comarca (més els districtes de Barcelona, que funcionen com una comarca més) sortiran escollides les tres persones que hagin obtingut més vots. D’aquesta manera, s’afavoreix una vegada més la participació dels associats del partit, d’acord amb la voluntat de la formació de ser oberta i transparent.

Fins demà, totes les persones que ho desitgin podran presentar la seva candidatura a ocupar un lloc a les llistes electorals al Congrés dels Diputats i el Senat. El termini finalitza divendres 1 de març a les 18 hores de la tarda i cal fer-ho a cada una de les seus comarcals o de districte del partit. Els requisits que estableixen els estatuts del Partit Demòcrata per presentar-s’hi són una antiguitat mínima de sis mesos com a associat i trobar-se al corrent del pagament de la quota. El president o presidenta comarcal seran els encarregats de validar les candidatures.

Un cop escollides les persones que formaran part de la llista el 28-A, correspon a la Direcció Executiva Nacional ordenar la llista de cada una de les quatre circumscripcions catalanes.

Barcelona, 28 de febrer de 2019

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES


Responsable: Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), C/ Calàbria , núm. 169 (08015 Barcelona), NIF. Núm. G66848755, contacte@partitdemocrata.cat

Finalitat: Gestionar la seva sol·licitud i enviament d’informació relacionada.

Legitimació: En marcar la casella d’acceptació, vostè està donant el seu legítim consentiment perquè les seves dades personals siguin tractades d’acord amb la nostra política de privadesa.

Cessió: El Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), només comunicarà les seves dades amb el seu consentiment inequívoc previ o en compliment d’obligacions legals.

Drets: Pot exercir els drets d’accés, rectificació i supressió de les seves dades personals, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.

Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la web del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) www.partitdemocrata.cat