David Bonvehí: “No ens fa por sumar per construir projectes transversals, però no estem disposats a perdre la nostra identitat ni personalitat”

per Narcís Junquera Cros,

David Bonvehí: “No ens fa por sumar per construir projectes transversals, però no estem disposats a perdre la nostra identitat ni personalitat”


El president del Partit Demòcrata, David Bonvehí, ha posat en valor el Partit Demòcrata des de la Tribuna Catalunya del Fòrum Europa. “Ens presentarem a totes les eleccions i tornarem a ser generosos”, ha assegurat en la conferència que ha pronunciat, afegint que “no ens fa por sumar per construir projectes transversals, però no estem disposats a perdre ni la nostra identitat ni la nostra personalitat”. “De fet, considero que fins i tot en algunes ocasions aquesta generositat ens ha comportat algunes renúncies amb efectes indesitjats”, ha reconegut. D’aquesta manera, Bonvehí ha recordat que el PDeCAT “està format per gent valenta i qualificada, amb innumerables experiències i esperit de superació constant”.

Després de repassar que el Partit Demòcarata és el principal partit de Catalunya, amb 439 alcaldes, 3600 regidors, la presidència de les quatre Diputacions, el Govern del país i representació al Parlament, el Congrés dels Diputats, el Senat i el Parlament europeu, Bonvehí ha marcat les principals fites que ha de tenir: “assolir la plena llibertat de Catalunya i aconseguir les màximes quotes de progrés econòmic i de benestar de les persones”. I ha definit com ha de ser el PDeCAT: “un partit lliure que pugui prendre decisions acceptant el debat i les diferències, lliure econòmicament, autofinançat pels associats i els seus càrrecs i que busqui la millor gent per ocupar els llocs en les institucions del país. En definitiva; recerca de talent, rendiment de comptes i lluita contra la mediocritat en la política”, ha conclòs.

Tot i assumir que els partits polítics no estan de moda però que han de ser provocadors, David Bonvehí ha expressat que “és indispensable i irrenunciable reforçar la centralitat política” i qui millor pot fer-ho és el PDeCAT. “Cal una centralitat que representi a la majoria de la ciutadania, que s’allunyi de les línies reaccionàries, dogmàtiques i ideològicament extremistes. És la responsabilitat que tenim amb el país i en aquesta línia treballarem, com sempre hem fet, amb i per la societat catalana”, ha avançat.

De cara als propers comicis electorals, tant les eleccions municipals com les espanyoles, Bonvehí ha assenyalat que “ens hi presentarem, per la il·lusió, la fortalesa i les ganes de molta gent de tot el territori per edificar projectes polítics” i ho farem “amb la fórmula de Junts per Catalunya, una fórmula que compta amb la força i la personalitat del PDeCAT i la suma d’altres actors independents; una fórmula d’èxit basada en el moment actual i fruit del consens”. “Però el que importa no és guanyar, sinó el dia després, treballar, generar consensos, pactar amb els veïns, negociar amb les empreses, entendre els sindicats i les demandes socials. I en això som bons, ho hem sigut i ho continuarem sent”, ha conlòs.

Barcelona, 8 de març de 2019

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES


Responsable: Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), C/ Calàbria , núm. 169 (08015 Barcelona), NIF. Núm. G66848755, contacte@partitdemocrata.cat

Finalitat: Gestionar la seva sol·licitud i enviament d’informació relacionada.

Legitimació: En marcar la casella d’acceptació, vostè està donant el seu legítim consentiment perquè les seves dades personals siguin tractades d’acord amb la nostra política de privadesa.

Cessió: El Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), només comunicarà les seves dades amb el seu consentiment inequívoc previ o en compliment d’obligacions legals.

Drets: Pot exercir els drets d’accés, rectificació i supressió de les seves dades personals, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.

Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la web del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) www.partitdemocrata.cat