Bonvehí: “El nostre ‘no’ als pressupostos és un ‘no’ per dignitat, perquè no s’ha ofert cap proposta política per Catalunya”

per Mireia Prat,

Bonvehí: “El nostre ‘no’ als pressupostos és un ‘no’ per dignitat, perquè no s’ha ofert cap proposta política per Catalunya”


El president del Partit Demòcrata, David Bonvehí, ha reiterat un cop més la posició del partit contrària als pressupostos generals de l’Estat. “Continuem sent on érem. El  nostre ‘no’ als pressupostos és un ‘no’ per dignitat, perquè no s’ha posat cap  proposta política sobre la taula per Catalunya”, ha assegurat, i ha afegit que la resposta que es donarà al Congrés serà unitària: “Quan el president Sánchez presenti els pressupostos, qualsevol acció  que fem en seu parlamentària serà consensuada amb el món independentista i el  govern de la Generalitat”.

A més, Bonvehí ha afegit que si els comptes es presentessin avui, “presentaríem una esmena a la totalitat pròpia”. Tot i així, ha remarcat que el Partit Demòcrata “no donarà cap victòria a Ciutadans i el  Partit Popular. Els partits independentistes al Congrés i al Senat tindran una  estratègia pròpia que assegurarà que els pressupostos no siguin aprovats”, ha afirmat.

Bonvehí també ha avançat que la propera reunió de la Direcció Executiva se celebrarà a Waterloo, amb la presència del president Puigdemont. “Tenim  per davant un any electoral i polític importantíssim i volem que una de les  primeres reunions de l’any sigui amb Puigdemont per centrar-nos en les  eleccions municipals i europees previstes”, ha anunciat, com també ha comunicat el trasllat del partit a una nova seu en les properes setmanes.

Sobre els comicis municipals que s’han de celebrar al mes de maig, el president del Partit Demòcrata ha mostrat la seva confiança amb la candidata Neus Munté. “A Barcelona, el PDeCAT tenim una candidata. Tinc tota la confiança amb  Neus Munté perquè gestioni tot el que té a veure amb la candidatura. Ella  mateixa ja va anunciar que comptava amb una sèrie de persones per engrandir el  nostre projecte, com Quim Forn i Jordi Sánchez”, ha reblat.


Barcelona, 7 de gener de 2019

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES


Responsable: Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), C/ Calàbria , núm. 169 (08015 Barcelona), NIF. Núm. G66848755, contacte@partitdemocrata.cat

Finalitat: Gestionar la seva sol·licitud i enviament d’informació relacionada.

Legitimació: En marcar la casella d’acceptació, vostè està donant el seu legítim consentiment perquè les seves dades personals siguin tractades d’acord amb la nostra política de privadesa.

Cessió: El Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), només comunicarà les seves dades amb el seu consentiment inequívoc previ o en compliment d’obligacions legals.

Drets: Pot exercir els drets d’accés, rectificació i supressió de les seves dades personals, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.

Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la web del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) www.partitdemocrata.cat