Bonvehí: “Caldrà trobar l’encaix entre els dos actors polítics. Ens agradaria que la Crida fos un moviment unitari, transversal i aglutinador”

per Mireia Prat,

Bonvehí: “Caldrà trobar l’encaix entre els dos actors polítics. Ens agradaria que la Crida fos un moviment unitari, transversal i aglutinador”


El president del Partit Demòcrata, David Bonvehí, ha afirmat en la roda de premsa posterior a la reunió de la Direcció Executiva que des de la formació “continuem buscant l’encaix amb la Crida, un moviment que volem que  sigui unitari, transversal i aglutinador. Caldrà trobar l’encaix entre els dos  actors polítics”. Bonvehí ha destacat que “força associats del PDeCAT  participaran en el procés per definir la Crida, i avui mateix la vicepresidenta  del partit, Míriam Nogueras, i jo mateix, comencem també reunions a Lledoners  per trobar l’encaix dins d’aquest moviment”, ha afirmat.

Preguntat per una possible llista unitària independentista de cara a les eleccions europees, Bonvehí ha assegurat que “les llistes unitàries són bones, però han  d’estar pactades pels actors que hi han d’anar units”. En aquest sentit, ha apuntat que “abans de posar noms sobre  la taula per qui hauria d’encapçalar aquesta llista, caldria parlar-ne entre  tots els actors polítics implicats”.

Una altra de les qüestions que s’ha tractat a la reunió de la direcció executiva ha estat l’acte unitari que es farà aquest divendres 2 de novembre a Lledoners per recordar que ja farà un any que hi ha presos polítics. “Ha estat un any duríssim”, ha apuntat Bonvehí, que ha volgut deixar clar que el partit hi serà present i “donarem tot el suport perquè aquest acte  sigui un èxit”. “Des d’aquí farem  una crida a tota la militància perquè hi participi”, ha assegurat.

Sobre la decisió de l’ALDE, Bonvehí ha subratllat que “C’s feia temps que perseguia la nostra  expulsió perquè no volia estar en un grup on hi hagués un partit  independentista, i al final ho ha aconseguit”. “Crec que és una mala decisió, perquè nosaltres havíem estat un dels  partits històrics dins l’ALDE”, ha afegit Bonvehí, que ha assegurat que en les properes setmanes “farem contactes  amb altres partits europeus per poder estar amb aliances europees”.


Barcelona, 29 d’octubre de 2018

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES


Responsable: Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), C/ Provença, núm. 339 (08037 Barcelona), NIF. Núm. G66848755, contacte@partitdemocrata.cat

Finalitat: Gestionar la seva sol·licitud i enviament d’informació relacionada.

Legitimació: En marcar la casella d’acceptació, vostè està donant el seu legítim consentiment perquè les seves dades personals siguin tractades d’acord amb la nostra política de privadesa.

Cessió: El Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), només comunicarà les seves dades amb el seu consentiment inequívoc previ o en compliment d’obligacions legals.

Drets: Pot exercir els drets d’accés, rectificació i supressió de les seves dades personals, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.

Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la web del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) www.partitdemocrata.cat