Bel: “Votarem favorablement als 470 milions per a Catalunya; si no disposem d’ells serà pel PP i Ciutadans”

per Nerea Martí Ayuso,

Bel: “Votarem favorablement als 470 milions per a Catalunya; si no disposem d’ells serà pel PP i Ciutadans”


El portaveu econòmic del Partit Demòcrata al Congrés, Ferran Bel, ha anunciat el vot favorable de la formació als objectius de dèficit presentats pel Govern espanyol. "Votarem a favor de disposar de 470 milions per a Catalunya; si no disposem d'ells serà pel PP i Ciutadans", ha dit el diputat, abans d'afegir que “quan aquests grups exigeixin al Parlament més diners per als funcionaris, els Mossos, per a bombers, per la sanitat, per al transport públic, per a habitatge o per a altres polítiques socials, aquests diners faltaran per la seva irresponsabilitat, i el PSOE també serà coresponsable per no possibilitar la implementació d'aquesta mesura ".

 

Bel ha insistit que l'aprovació dels objectius de dèficit és "d'acord amb el propi criteri de la Generalitat", però ha recordat que "si la Generalitat tingués un sistema de finançament just i equitatiu no hauríem de demanar aquestes dues dècimes de dèficit , igual que si no hi hagués un dèficit fiscal de 16 mil milions tampoc caldria, o si els diferents governs de l'Estat haguessin complert amb els compromisos financers amb el Govern de la Generalitat, tampoc seria necessari aquest major endeutament", ha explicat el diputat.

 

El diputat ha volgut manifestar que "no s'equivoqui ningú, això no és l'avantsala per aprovar els PGE", i ha assegurat que "sense una proposta de solució política per a Catalunya, el PDeCAT no aprovarà els Pressupostos". 

 

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES


Responsable: Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), C/ Provença, núm. 339 (08037 Barcelona), NIF. Núm. G66848755, contacte@partitdemocrata.cat

Finalitat: Gestionar la seva sol·licitud i enviament d’informació relacionada.

Legitimació: En marcar la casella d’acceptació, vostè està donant el seu legítim consentiment perquè les seves dades personals siguin tractades d’acord amb la nostra política de privadesa.

Cessió: El Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), només comunicarà les seves dades amb el seu consentiment inequívoc previ o en compliment d’obligacions legals.

Drets: Pot exercir els drets d’accés, rectificació i supressió de les seves dades personals, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.

Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la web del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) www.partitdemocrata.cat