Eleccions primàries per a l'elecció del candidat a Sant Salvador de Guardiola

Av. Generalitat (Sant Salvador de Guardiola)

This event has expired

El PDeCAT de Sant Salvador de Guardiola celebra una assemblea local d'eleccions primàries per escollir el candidat per a les eleccions municipals. 


The event has expired

Data i hora


Afegir al calendari 2019-01-1912:00 2019-01-1913:00 Europe/Madrid Eleccions primàries per a l'elecció del candidat a Sant Salvador de Guardiola Av. Generalitat (Sant Salvador de Guardiola)

Lloc

Av. Generalitat (Sant Salvador de Guardiola)

Assistents

Sigues el primer a confirmar

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES


Responsable: Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), C/ Calàbria , núm. 169 (08015 Barcelona), NIF. Núm. G66848755, contacte@partitdemocrata.cat

Finalitat: Gestionar la seva sol·licitud i enviament d’informació relacionada.

Legitimació: En marcar la casella d’acceptació, vostè està donant el seu legítim consentiment perquè les seves dades personals siguin tractades d’acord amb la nostra política de privadesa.

Cessió: El Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), només comunicarà les seves dades amb el seu consentiment inequívoc previ o en compliment d’obligacions legals.

Drets: Pot exercir els drets d’accés, rectificació i supressió de les seves dades personals, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.

Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la web del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) www.partitdemocrata.cat