El diputat Sergi Miquel participa a la tertúlia de joves polítics de Realpolitik

Realpolitik (Ràdio 4)

This event has expired

El diputat del Partit Demòcrata al Congrés, Sergi Miquel, participarà a la tertúlia de joves polítics a Realpolitik (Ràdio 4). 


The event has expired

Data i hora


Afegir al calendari 2018-12-0723:00 2018-12-0800:00 Europe/Madrid El diputat Sergi Miquel participa a la tertúlia de joves polítics de Realpolitik Realpolitik (Ràdio 4)

Lloc

Realpolitik (Ràdio 4)

Assistents

Sigues el primer a confirmar

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES


Responsable: Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), C/ Calàbria , núm. 169 (08015 Barcelona), NIF. Núm. G66848755, contacte@partitdemocrata.cat

Finalitat: Gestionar la seva sol·licitud i enviament d’informació relacionada.

Legitimació: En marcar la casella d’acceptació, vostè està donant el seu legítim consentiment perquè les seves dades personals siguin tractades d’acord amb la nostra política de privadesa.

Cessió: El Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), només comunicarà les seves dades amb el seu consentiment inequívoc previ o en compliment d’obligacions legals.

Drets: Pot exercir els drets d’accés, rectificació i supressió de les seves dades personals, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.

Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la web del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) www.partitdemocrata.cat