David Bonvehí clausura el XXè Congrés de la JNC a Reus

Fira Reus (Avinguda de Bellissens, 40. Reus)

This event has expired

El president del Partit Demòcrata, David Bonvehí, clausurarà aquest diumenge el XXè Congrés de la Joventut Nacionalista de Catalunya que se celebra a Reus, amb un parlament obert a la premsa a les 17 h de la tarda. 


The event has expired

Data i hora


Afegir al calendari 2019-03-1717:00 2019-03-1718:00 Europe/Madrid David Bonvehí clausura el XXè Congrés de la JNC a Reus Fira Reus (Avinguda de Bellissens, 40. Reus)

Lloc

Fira Reus (Avinguda de Bellissens, 40. Reus)

Assistents

Sigues el primer a confirmar

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES


Responsable: Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), C/ Calàbria , núm. 169 (08015 Barcelona), NIF. Núm. G66848755, contacte@partitdemocrata.cat

Finalitat: Gestionar la seva sol·licitud i enviament d’informació relacionada.

Legitimació: En marcar la casella d’acceptació, vostè està donant el seu legítim consentiment perquè les seves dades personals siguin tractades d’acord amb la nostra política de privadesa.

Cessió: El Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), només comunicarà les seves dades amb el seu consentiment inequívoc previ o en compliment d’obligacions legals.

Drets: Pot exercir els drets d’accés, rectificació i supressió de les seves dades personals, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.

Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la web del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) www.partitdemocrata.cat