El president del Partit Demòcrata, David Bonvehí, assisteix al ple de renúncia de l'alcaldessa Marta Felip i a les 20h, a la presa de possessió del nou alcalde de Figueres Jordi Masquef a l'Ajuntament. 

El diputat del Partit Demòcrata al Congrés Sergi Miquel participa al debat de "La Noche en 24h" de TVE. 

Votacions dels Àmbits del Partit Demòcrata (presencials i telemàtiques)

A Seu Nacional (c/Provença, 339)

 el 16 novembre 2018

Votacions dels Àmbits del Partit Demòcrata presencials a la seu del carrer Provença, 339 (Sala Trias Fargas) i alhora telemàtica de 10h a 19h. 

II Festa de l'Associat de la Vegueria de Comarques de Barcelona #diadagroga Familiars dels Presos polítics i exiliats. Hi assistiran el president del Partit Demòcrata, David Bonvehí, i la vicepresidenta Míriam Nogueras

El PDeCAT de Barcelona participa a la presentació del llibre "34 dies de tardor i 1 de primavera" de Meritxell Borràs

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES


Responsable: Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), C/ Provença, núm. 339 (08037 Barcelona), NIF. Núm. G66848755, contacte@partitdemocrata.cat

Finalitat: Gestionar la seva sol·licitud i enviament d’informació relacionada.

Legitimació: En marcar la casella d’acceptació, vostè està donant el seu legítim consentiment perquè les seves dades personals siguin tractades d’acord amb la nostra política de privadesa.

Cessió: El Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), només comunicarà les seves dades amb el seu consentiment inequívoc previ o en compliment d’obligacions legals.

Drets: Pot exercir els drets d’accés, rectificació i supressió de les seves dades personals, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.

Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la web del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) www.partitdemocrata.cat